- Mathilde Alster, 26 år (Triatlet)

Jeg er blevet trænet af M2Sportslab de sidste 6 måneder, og har her oplevet en kæmpe fremgang. 

Jeg valgte at tage kontakt til M2sportslab, da jeg godt ville prøve at træne efter mere data baseret træningen. Samtidig havde jeg set andre atleter have stor fremgang sammen med M2sportslab, samt snakke rigtig godt om kontakten mellem atlet og coach.

Og dette var ikke tomme ord! 

Man kan med det samme mærke at Marie og Morten vil gøre dig til den bedste atlet de kan og hjælpe dig nå dine mål. De tror på dig og hvad du kan, og støtter dig hele vejen både når du er på toppen, men også når der er bump på vejen.

 

Mine mål for 2020 er at ligge i toppen af min agegroupe i de 70.3 jeg har på programmet, samt lave et bedst muligt resultat til verdensmesterskabet på Hawaii. Dette er jeg sikker på at jeg sammen med M2sportslab har de bedst mulige vilkår for at opnår.

- Marc Støchkel (Triatlet)

 

Jeg er 22 år og triatlet. Jeg har dyrket tri siden 2015. Tidligere kørt Motocross på elite niveau.

Jeg startede hos M2 Sportslab i 2018.

I 2019 løb jeg Barcelona Marathon, kørte Ironman 70.3, Marbella og Kronborg med kval til VM i Nice. Derudover kørte jeg VM i Nice (ikke min bedste dag) og 70.3 Turkey med en sub 4 (3:57), løb HCA halv som pacer. Derudover kørte jeg AlssundMand kort distance som jeg vandt, samt DM aquabike som jeg også vandt.

I 2020 er planen at køre Ironman 70.3 Barcelona, Kronborg, VM New Zeeland og Turkey, samt løbe Berlin halv. (Kort sagt total World domination ;-))

Morten og Marie er som mennesker nærværende og jordnære. Som træningsfysiologer og trænere er de dygtige, dedikerede og engagerede. Deres kundskaber rækker langt udover normalen, og jeg kunne ikke ønske mig et bedre sted at være som atlet. De er der altid, uanset hvad problemet er, og deres svarrate er ualmindelig høj. Jeg er sikker på, at M2 Sportslab er de rette til at fremme mine mål og drømme, og glæder mig derfor til fremtiden under deres vinger.

 

- Stefan Mølgaard Dall, 28 år

(Løber)

Jeg har trænet ved M2 i en måneds tid og er rigtig begejstret for den personlige sparring og træningsplan.

 

Jeg har valgt M2 Sportslab på baggrund af deres træningsplaner med udgangspunkt i tests fra deres professionelle laboratorie.

Den tætte sparring gør, at jeg altid kan få tilpasset min træning til min hverdag.

 

Mine mål for 2020 er at forbedre mig på de lange distancer. Halvmarathon i sub1:15 og marathon i sub2:45.

 

M2 Sportslab hjælper mig i mål med en træningsplan som hjælper mig til at udvikle mit potentiale. Den tætte sparring gør, at jeg får personlig feedback på min træning.

 

- Anne Teilmann (Triatlet)

Jeg er 20 år gammel og har trænet Triathlon on/off siden 2014 hvor jeg for første gang stødte på Morten fra M2 sportslab :-) han hjalp mig på efterskolen med at smide 12 kg og gennemføre min første 4-18-4 tri i Odense. Da jeg stoppede på efterskolen, vedligeholdte jeg træningen lokalt, indtil M2sportslab startede op, og siden da har jeg været atlet her. I 2018 hjalp de mig til en EM titel i duathlon, debut på 1/2 ironman og pr på halvmarathon. Jeg havde dog en pause i et lille år da jeg skulle gennemføre værnepligt i livgarden.

Nu er jeg i fuld gang igen, og træner mod VM i powerman, Berlin half og garmin Challenge Herning! 

Jeg er super glad for at være ved Morten og Marie, da de er utrolig dedikeret og meget personlige omkring træningsplanlægningen. Jeg har tæt kontakt til dem og de formår at motivere mig til at komme op klokken møj om morgenen (og det er det altså kl før-9 når man arbejder i restaurantionsbranchen🤣) for at træne. Det fedeste er dog, at min træning er præcist tilrettelagt MIG og MINE data, så jeg er helt sikker på al træning giver pote, hvilket jeg også tydeligt kan mærke, sammenlignet med da jeg trænede tilfældigt som det passede mig. Jeg må indrømme, at Morten har været et stort forbillede for mig, siden jeg mødte ham på efterskolen som min idrætslærer, hvor han dedikeret introduceret mig til verdens fedeste sportsgren og ændrede min hverdag til noget meget sjovere! Derfor vil jeg nødig skuffe ham og hans rareste partner, Marie, som jeg også er helt vildt glad for at have lært at kende. Et perfekt makkerpar som bare kan det med at gøre motionister til knald dygtige atleter! Varmeste anbefalinger herfra (selvom jeg nogle gange tror de forsøger at tage livet af mig🤣)

- Frank Mortensen (Triatlet)

Jeg er 47 år og har dyrket triathlon siden 2010.

jeg startede hos M2 Sportslab i vinteren 2018 hvor jeg var ved at komme mig over en skade med flere brækkede ribben.

 

I 2019 kørte jeg Ironman 70.3 Marbella, Kronborg samt Turkey og løb HCA halvmarathon.

 

I 2020 er målene Berlin Halv, Ironman 70.3 Barcelona, Kronborg og Turkey.

 

M2Sportslab gør alle de ting, som et godt coaching firma gør: tester dig (ud fra gældende TeamDanmark standarder), laver et individuelt træningsprogram, spotter dine stærke sider, og bygger videre på dem, spotter dine svage sider og afhjælper dem, sørger for du holder den vigtige balance mellem træning og hverdag osv. Men de gør det med den passion og dedikation som kendetegner dem, der VIRKELIG brænder for det de gør. Det er en fornøjelse at være i stald hos dem.

- Marie Raun Knudsen (Løber)

Jeg er 39 år – og ja lige midt i panik-alderen.

Jeg har altid gået til gymnastik (og gør det stadig), og med astma som min følgesvend har løb altid virket som en urealistisk sport for mig. Men efter et par graviditeter var den trætte krop klar til mange ture i løbeskoene for at genvinde styrke og igen kunne passe mit tøj. Derfor begyndte jeg at løbe i 2011. Hurtigt blev jeg ret glad for det, og det blev mit frikvarter fra det hele.

Med et ønske om bedre struktur på min træning og et mål om en PR på halvmarathon startede min løbetræning hos M2Sportslab i sommeren 2019. Jeg er stor fan af tal, fakta og struktur, så derfor var det oplagt at samarbejde med Marie & Morten. De har styr på udgangspunkt, træningszoner, og hvad der skal til for at nå målet. Med andre ord – jeg skal blot forholde mig til at gennemføre træningsprogrammet. Marie er altid klar med motivation og rådgivning, når jeg ikke selv tror på egne evner. Og der bliver også tilpasset, når min aldrende krop er træt.

I 2019 har jeg allerede sat PR på halvmarathon med godt 2 minutter, så målet for 2020 er blevet endnu mere ambitiøst. Til Berlin halvmarathon skal den have alt, hvad de små ponyben kan svinge mig rundt på, og drømmetiden hedder 1.26. Marie & Morten tror, det er muligt – og så gør jeg også.

Så fra nu af og til april er fokus på styrketræning, energioptag og en masse gode træningspas i løbeskoene – og med Marie som den gode fe, den hårde overdommer eller den lyttende ven (ja kært barn har mange navne) bliver det en fest.

- Mick Biltzing Lundorff (Triatlet)

Jeg er 31 år og er ny triatlet. Har tidligere løbet OCR på højt plan.

 

Jeg startet ved M2Sportslab tilbage i 2018. Jeg valgte M2Sportslab i sin tid da jeg havde en utrolig god oplevelse med Morten og Marie. De var utrolig nærværende og forstående. De kunne skabe en tryg stemning under test så jeg følte mig tryg hele vejen igennem. Deres professionelle tilgang til tingene er lige i min ånd, så jeg kunne begynde at træne ud fra data i stedet for hvad jeg følt på dagen.

 

2019 Blev ikke mit år, jeg løb ind i en skade En meget kraftig forstuvning i anklen, først på året. Det kostet næsten 4 mdr. uden løb, men M2 fik holdt mig igang på andre måder så jeg ikke mistet alt kondi. Jeg ændrede herefter fokus i træningen og lavede mit første Ironman stævne i Århus KMD 5150 med stor succes, blev nr. 8 i min agegroup, hvilket har skabt mine mål for 2020

 

2020 Bliver året hvor jeg skal løbe mit første Marathon, køre min første halve Ironman og hoved målet er min første fulde Ironman. Så jeg kommer til at køre med i BigFour.

 

M2 hjælper mig i det daglig med at planlæg alt min træning efter de mål jeg selv har sat. Der er en utrolig tæt sparing og kommunikation. God feedback på ens træning så jeg aldrig føler mig alene om min træning. Jeg har den største tillid til de kan hjælpe mig mod mine drømme.

- Line Kristensen (Triatlet)

- Carsten Raun Knudsen (Triatlet)

Jeg er 45 år og har i mine unge år spillet fodbold. Derefter stod den på golf, inden jeg fandt interesse for triatlon.

I 2013 begyndte jeg at svømme med OTK, og der fik jeg sammen med nogle klubkammerater den skøre ide, at vi skulle gennemføre en Ironman. Siden har jeg gennemført 5 hele og 2 halve ironman, hvor jeg har trænet efter lyst og kun lidt struktur. 

Jeg startede ved M2Sportslab i sommeren 2019, hvor jeg sammen med Morten & Marie fik lavet svømme-, cykel- og løbetest. De kunne hurtigt se, at der var meget, de kunne hjælpe mig med – særligt med hensyn til træningszoner og -planlægning, så der ikke skulle bruges flere timer, men at tiden blev mere effektiv.

Man bliver aldrig for gammel til at sætte PR – det er bare med at få de rigtige folk til at hjælpe sig. For mig var det M2Sportslab, som gjorde det muligt. Allerede i 2019 satte jeg PR på ½ ironman og halvmarathon. 

Nu er målet for 2020 at gennemføre Big Four (Copenhagen Marathon, 70.3 Elsinore Ironman, CPH Half & Copenhagen Ironman) og gerne med PR på alle fire. Men det kan kun blive til virkelighed med super opbakning hjemmefra og et effektivt træningsprogram – og det er jeg sikker på, at Morten nok skal hjælpe mig med.

- Nicolaj Thorup Damsgaard 
(Motocross)

Tekst på vej

- Martin Tørnquist  (MTB / Cape Epic)
- Nikolaj Jakobsen ( Triatlet )

Mit navn er Nikolaj Jakobsen, jeg er 25 år gammel og dyrker i dag triathlon. Jeg har altid været meget aktiv og startede for alvor min "sportslige karriere" som løber tilbage i 2015, som sidenhen har resulteret i diverse marathon, ultraløb mm. Triathlon startede for mig i 2017 med et par halve distancer, men blev desværre hurtig sat på pause. Til Berlin marathon tilbage i september 2018 pådrog jeg mig en skade i hoften, som jeg stadig døjer med den dag i dag. Derfor blev billetten til IRONMAN COPENHAGEN udskudt til 2020, da jeg ikke kunne dyrke nogen form for sport i godt og vel ét år frem.

 

For at finde vejen tilbage til sporten kontaktede jeg derfor Morten og Marie fra M2 Sportslab i oktober sidste år og har været under deres kyndige og yderst profesionelle vinger siden da. Det har vist sig kun at gå én vej siden da - fremad i en hulens fart!

 

Jeg valgte M2 Sportslab, da jeg søgte en træner, som ikke arbejder med tilfældigheder, men går i dybden med deltajerne og atleten og derudover arbejder ud fra præcise og nøje data. Her vil jeg bl.a. fremhæve deres lab test, som giver valide data, som, udover at gøre træningen specifik, også motiverer ved at vise nye resultater gang på gang.

Mit A-race for 2020 er, udover at gøre comeback, IRONMAN COPENHAGEN til august. Derudover skal jeg deltage i diverse stævner, som bl.a. tæller Herlev triathlon, Powerman Viborg og selvfølgelig halv IRONMAN i Helsingør. Her er jeg sikker på at få kyndig assistance før, under og efter race fra M2 Sportslab med alt, der hedder race- og energistrategi samt opfølgning på racet.

- Henrik Vind Jensen  (Triatlet / Løber)

Jeg hedder Henrik. Jeg er 42 år gammel. 
Jeg begyndte at løbe i 2013 I forbindelse med mit rygestop. 
I 2015 begyndte jeg at dyrke triathlon, og har på nuværende tidspunkt gennemført 2 hele ironman, 3 halve og løbet utallige halve og hele Marathon. 
I 2018 følte jeg ikke at jeg rykkede mig mere, og jeg besluttede mig derfor for, at hyre en træner.
Jeg har altid fulgt det princip: hvorfor tage det andet bedste når du kan få det bedste 
Der er så mange trænere rundt omkring,  og det var vigtigt for mig at finde den helt rigtige. 
Jeg valgte M2sportslab, fordi de har det bedste udstyr, er top professionelle, og så er de bund ærlige Bonus er at de også er flinke, og jeg oplever at få en brugbar og givende sparring omkring min træning og mine mål.
Jeg har på mit første år, i samarbejde med Morten og Marie, opnået alle mine drømme og mål, indenfor både løb og ironman. 
I år er barren sat lidt højere, og nye mål skal indfries. 
Mål som for 2 år siden ville være fuldstændig urealistiske. Mål, der med Morten og Maries kyndige vejledning og støtte, anes i horisonten. Mål nummer 1: Berlin halvmaraton under 1:20. mål nummer 2: Hamborg Marathon under 2:55

- Kim Ebbesen aka. Ninja (Løber)

 

- Jimmy Vejlemark (Triatlet)

Marie og Morten formår at tilpasse min træning til en ekstremt presset arbejdsdag, hvor der skal være plads til ændringer på farten. På trods af dette, formår de at skabe fremgang og gode resultater. Jeg kan varmt anbefale at samarbejde med M2 Sportslab.

 

- Fie Nielsen (Triatlet)

M2 Sportslab har løftet min træning til et niveau, som jeg slet ikke vidste jeg kunne være på. Morten og Marie forstår at tilrettelægge min træning, så den passer til min hverdag. Desuden så ved de lige præcis hvordan de skal sammensætte mine træningspas, så formen hele tiden bliver bedre. Det gør de samtidig med, at de udviser kæmpe støtte og engangement - Hos dem føler jeg virkelig at jeg får personlig og kompetent træning! Jeg er så spændt på, hvad vi kan udrette med den næste sæson.

 

- Ole Karstofte (Triatlet)

Jeg startede hos M2 efter Challenge Herning i 2018 og målet var at lave PR i Cascais i Portugal 12 uger senere på samme distance (½ ironman distancen). Dette lykkedes med en forbedring på 26 min. og 53 sek. et helt fantastisk resultat. At få M2 til at strukturere min træningen har været kanon. Dels har de lyttet til mine behov, da jeg arbejder som konsulent, og med en travl karriere også rejser en del rundt. M2 fik sammensat et virkeligt godt program, hvor jeg har fået meget mere kvalitet ind i de enkelte træninger. Samtidig har test og M2’s erfaring gjort, at de kunne udpege og bekræfte nogle af de svagheder eller udfordringer jeg har haft. Jeg har derfor haft markant fremgang i alle tre discipliner, men jeg vil især fremhæve at det er lykkedes for M2 at få mig til at kunne lide at løbe. Noget jeg har haft svært ved de sidste 5-10 år hvor løb for mig har været en udfordring og et irritationsmoment. Jeg er faktisk begyndt at nyde at løbe og jeg løber nu tider, som jeg bestemt ikke regnede med at kunne da jeg gik i gang.

118_m-100846011-DIGITAL_HIGHRES-2478_084

- Simon Høgholm (Løber)

Målet med min træning og min tilknytning af M2 Sportslab var at blive klogere på mig selv som løber og samtidig finde ud af, hvor meget min krop kan yde under de bedst mulige forhold. De forhold og den fokus fandt jeg hos M2 Sportslab. De strukturede min træning, lavede tætte opfølgninger på mine træningspas, og så fik jeg klare pejlemærker omkring min udvikling ved test og derefter justering af træningsprogram udfra resultaterne. Alt dette gav mig overblik og indblik i min træning, hvilket sammen med den dybe professionalisme Morten og Marie yder var med til, at jeg kunne gennemføre min målsætning om at komme under 3 timer på et marathon. Tiden blev nøjagtig 2:50:19, hvilket blev en forbedring af PR på hele 31 min.!

Hos Marie og Morten finder du altid et behageligt og venligt samt enormt professionelt miljø, hvor din udvikling er i fokus.