Skærmbillede 2018-09-10 kl. 17_edited.jp

M2 Sportslab

Coach 1 & 2

Ønsker du et lille indblik i hvem der bliver trænet hos os, hvorfor de har valgt os, samt hvordan det er at være i træning hos M2 Sportslab!

Du kan herunder læse beretninger fra en del af de atleter vi har i træning nu, samt tidligere atleter, om hvorfor de har valgt træning hos os og hvad de har fået ud af det.

God fornøjelse med læsningen!

Husk at du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til træning og om vi kan hjælpe dig mod dit mål.

83250084_1500321160119712_69115238902671

Mathilde Alster

Triatlet

Jeg er blevet trænet af M2Sportslab siden sommeren 2019 og det er en fornøjelse! Jeg valgte at tage kontakt til M2sportslab, da jeg godt ville prøve at træne efter mere data baseret træningen. Samtidig havde jeg set andre atleter have stor fremgang sammen med M2sportslab, samt snakke rigtig godt om kontakten mellem atlet og coach. Og dette var ikke tomme ord! 

Man kan med det samme mærke at Marie og Morten vil gøre dig til den bedste atlet de kan og hjælpe dig med at nå dine mål. De tror på dig og hvad du kan, og støtter dig hele vejen både når du er på toppen, men også når der er bump på vejen. 2020 har været et svært år uden races, men Marie (for mit vedkommende) har formået at holde træningen spændene, og givet plads til eventuelle input man selv kunne komme med for at holde motivationen oppe.

Mit mål for 2021, er som i 2020, at ligge i toppen af min agegroupe i de 70.3 jeg har på programmet, samt lave et bedst muligt resultat til verdensmesterskabet på Hawaii. Dette er jeg sikker på at jeg sammen med M2sportslab har de bedst mulige vilkår for at opnå.

M2Sportslab - Lowres-23.jpg

Henrik Vind Jensen

Løber og Triatlet

Jeg hedder Henrik. Jeg er 42 år gammel. Jeg begyndte at løbe i 2013 I forbindelse med mit rygestop. I 2015 begyndte jeg at dyrke triathlon, og har på nuværende tidspunkt gennemført 2 hele ironman, 3 halve og løbet utallige halve og hele Marathon. 

I 2018 følte jeg ikke at jeg rykkede mig mere, og jeg besluttede mig derfor for, at hyre en træner.Jeg har altid fulgt det princip: hvorfor tage det andet bedste når du kan få det bedste Der er så mange trænere rundt omkring,  og det var vigtigt for mig at finde den helt rigtige. 

 

Jeg valgte M2sportslab, fordi de har det bedste udstyr, er top professionelle, og så er de bund ærlige Bonus er at de også er flinke, og jeg oplever at få en brugbar og givende sparring omkring min træning og mine mål.Jeg har på mit første år, i samarbejde med Morten og Marie, opnået alle mine drømme og mål, indenfor både løb og ironman. 

I år er barren sat lidt højere, og nye mål skal indfries. Mål som for 2 år siden ville være fuldstændig urealistiske. Mål, der med Morten og Maries kyndige vejledning og støtte, anes i horisonten. Mål nummer 1: Berlin halvmaraton under 1:20. mål nummer 2: Hamborg Marathon under 2:55

86766319_126842158703252_298053765221580

Line Kristensen

Løber og Triatlet

Mit navn er Line, jeg er 38 år og startede med at vise interesse for triatlon i 2013. Efter at have gennemført en hel ironman, adskillige halve, kvarte og OL-distancer med ok placeringer, kom ønsket om at se, hvad jeg kunne opnå med målrettet og personlig træningsplanlægning. 

Efter at have fulgt med i andre atleters udvikling under Morten & Maries vinger og deres brug af tests til udarbejdelse af træningsprogrammer, kom jeg i efteråret 2018 selv under deres professionelle vinger og det har jeg på intet tidspunkt fortrudt! 

I 2019 gennemførte jeg Big Four med PR over hele linjen - trods lidt bump på vejen ;-). 

Jeg svømmer, cykler og løber hurtigere end nogensinde før. Marie & Morten er aldrig længere væk end en besked eller et opkald, er altid nærværende i sparringen i de daglige træninger, lytter til ens mål og drømme og ved, hvornår intensiteten i træningen skal justeres. Og at træne efter mine egne testresultater er jeg virkelig begejstret for - ikke noget med at blive puttet i en kasse ud fra alder og køn, men jeg har min helt egen kasse med mine tal og mine mål :-). 2020 er i støbeskeen og 1. halvår byder bl.a. på 1/2 marathon i Berlin, duatlon i Viborg og IM70.3 i Helsingør. 

Jeg glæder mig til at se, hvad jeg sammen med M2sportslab kan udrette i 2020!

143301152_881973472633422_87056091293848

Frederik Madsen

Cykelrytter

Første gang jeg hørte om M2sportslab var gennem min kammerat som der havde haft stor succes med samarbejdet. Jeg kunne se et udviklingspotentiale, så jeg tog kontakt til Morten.

Vi fik hurtig lavet en test, med udgangspunkt i, at jeg fik den rigtige træning, for at opnå mine mål.

Da jeg mødte Morten og Marie første gang, kunne jeg mærke deres passion for at gøre en forskel og udvikle deres atleter, til at nå til tops. Jeg har nu været under deres vinger i 5 måneder og jeg kan se og mærke en stor fremgang i min træning. Det er en kæmpe motivationsfaktor, at have en coach som Morten der altid bakker 100 procent op i medgang og modgang.

Mine mål for 2021 er at komme i B licens rækken og for at opnå dette, skal jeg være 100 procent fokuseret og fuldføre de træningspas som Morten laver specifikt til mig. Jeg vil have fokus på, at styrke min fysik og arbejde med mit mindset, så jeg altid er klar fra start. Udover dette vil jeg forsat arbejde med mine stærke og svage sider, så jeg kan være den bedste udgave af mig selv.

81658368_2550342335233914_51536556579031

Nicolaj Thorup Damsgaard

Motocross og Triatlet

Jeg er 27 år køre motocross på højeste niveau i Danmark, og motocross er en de hårdeste sportsgrene som mange ikke tror eller kender til, så fysisk god form er 70% af at blive en god cross køre, og udvikle sig og have overskud til at fokusere til at se muligheder ude på banen! 

Derfor valgte jeg at begynde at træne med M2sportlab Morten og Marie! Jeg har altid syntes jeg trænede meget i forhold til andre og altid følt jeg har været i god form, men (syntes/tror/måske) det var jeg ved at være træt af, hvorfor ikke få så meget ud af at ens træning som muligt hver gang man træner! I stedet for at gøre noget halvt! Med alle de penge man bruger på sin sport og køber udstyr osv tror man bliver bedre! Så ved jeg det gir mere at komme med en god form og sund krop! Og det kæmpe mentale selvtillid boost, man får når man ved man har gjort sit hjemmearbejde. 

Første møde med M2sportlab blev jeg noget overrasket! Utrolig professionelle og rigtig gode til at motivere og forklare hvordan det står til og hvad vi skal arbejde på! Jeg har fundet ud af hvor meget mere ens krop kan holde til og presses! Og det er nemmere end nogen sinde at motivere sig til at komme ud og løbe og cykle når det bare er kigge på kalenderen hvad der er lagt ind, som der passer til ens krop og tærskel pace. Og så bare tryk start! Og kør på! 

Jeg er utrolig glad for samarbejdet med M2sportlab vi har utrolig god kommunikation og de svare hurtigt på ens spørgsmål og de har altid en plan! Jeg har rykket mig utroligt meget både på det kondi mæssige! Og inden for motocross verdenen! Og ville forsætte mit samarbejde så længe jeg ville være i toppen af min sport!

82188581_604410186802086_421413424625772

Martin Tørnqvist

MTB

Jeg hedder Martin Tørnqvist, er 45 år og har altid været aktiv indenfor sport og idræt.

Som barn og ung var det kombinationen af håndbold som holdsport, overfor den individuelle ”gadeidræt” i form af rulleskøjter, skateboard og bmx der bar overvægten af aktiviteterne.

Senere blev windsurfing den alt overskyggende interesse og alt havde sit udspring i og omkring windsurfing. Som vintertræning til surfing, blev jeg sidst i 90’erne præsenteret for mountainbike, og den første cykel købt. Nu en hel del cykler senere, er MTB og cykling generelt, det der er med til at skabe balance i en hverdag med job og familie. 

Træningen er egentlig det vigtigste for mig, men til trods for mit nærmest ikke-eksisterende konkurrencegen, motiveres jeg allerbedst i det daglige, ved at have et mål at træne hen imod. Gerne et mål der ikke kan gennemføres hvis der ikke trænes. Jeg har før kørt 12 timers-løb på MTB, både solo og på hold og XCM, men udelukkende ”for min egen skyld”, placeringen har raget mig skråt. 

Lige nu hedder målet Cape Epic2020 i Sydafrika. Et løb der på alle måder er ret ekstremt. 647 km og 15.500hm på 8 etaper på 8 dage, temperaturer der svinger mellem 0 om natten og +40 om dagen. Store dyr, små dyr og dyr der både kryber og snor sig! – og så sover vi i telt undervejs!

Jeg har valgt M2 Sportslap på en anbefaling. Jeg har aldrig brugt ”en træner” på denne måde før. – den anbefaling er jeg mega glad for i dag og giver den gerne videre. I mit møde med M2 og Morten, har jeg fundet et match på all-in nørderi. Jeg er blev noget paf den første dag, hvor beskeden ”bare” var vægttab og tung træning! 

Men forløbet frem til nu har givet mig meget mere end en krop i nok sin bedste form nogensinde. Kombinationen af test, fokus på ernæring og en varieret træning har gjort, at jeg har været i intensiv og målrettet træning i snart 300 dage i streg, og samtidig været holdt 100% skadesfri. Det er helt sikkert Mortens fortjeneste, at forløbet har været skruet sammen i den helt rette balance og lige præcis til mig. Og den næsten daglige kontakt, har givet mig en fornemmelse af at mit projekt var noget vi sammen om.

Og netop den tætte og ”daglige” kontakt har også gjort, at vi har kunne justere og tilrette, når virkeligheden blander sig i drømmene, og arbejde, familie og træning skal gå op i en højere enhed! 

Claus-m2sportslab.jpg

Claus Lillevang

Triatlet

”Det kan jeg da også,” sagde jeg, da jeg så en film for årets Ironman-stævne på Lanzarote. Det var julen 2019, og jeg var sammen med familien på Club La Santa, der netop er et epicenter for sport og triatlon. Det er også her, at et af verdens hårdeste Ironman finder sted. Både kone og børn bakkede min påstand op, og så fanger bordet. Jeg har altid elsket at løbe. Men ret hurtigt fandt jeg ud af, at jeg behøvede hjælp for at nå mit mål om at gennemføre en ironman.

Jeg kontaktede M2 Sportslab på baggrund af en anbefaling, og blev inviteret til en samtale med Morten (som jeg i dag kalder Coach). Til samtalen skulle jeg tage stilling til ham, men han skulle også lige så meget tage stilling til mig.  Fra det øjeblik vidste jeg, at de tog min træning seriøst, måske endda mere seriøst end jeg selv gjorde i begyndelsen, og det var virkelig fedt.

 

Jeg har altid løbet, og altid elsket dette. Jeg har også altid kigget på trisporten og tænkt, at dette på ingen måde var noget for mig. Jeg syntes, at cykling var kedeligt og svømning spild af tid. Jeg har nu været tilknyttet M2sportslab siden 1. juli 2020. Der er sket rigtig meget siden da. I begyndelsen erfarede jeg, at jeg faktisk ikke kunne svømme. Jeg kunne bevæge mig 25 meter i vandet, og så skulle jeg have en pause. Morten tog med i svømmehallen, gav mig en masse øvelser og sagde: ”Du skal bare have noget vandføling, så kommer det”. Efter ca. 60 dage kunne jeg svømme 3km uden problemer. På min biketræning har jeg også mærket en klar forbedring. Men der, hvor jeg virkelig kan se, at jeg har flyttet mig, er løb. Det er også kun her, at jeg har noget at sammenligne med.

Til daglig er jeg selvstændig fotograf, jeg er gift og har to børn. Så det kræver en del planlægning at placere 15-20 træningstimer ind i min uge. Havde du spurgt mig før juli, ville jeg sige, at det ikke var muligt. Men med hjælp fra Morten og Marie er det lykkedes, også uden at det føles træls.

Jeg har fået struktur på min træning, jeg har fået noget at måle på. Jeg får sparring hver uge, bliver presset, taber mig, bliver stærkere, hurtigere og bedre. Og vigtigst af alt; jeg bliver klar til Ironman Lanzarote 2022

83736383_490512228310154_233884637543478

Annette Bonne

Ultra Løber

Jeg er 44 år og startede ved M2Sportslab i august 2019. Jeg elsker at løbe trailløb og vil gerne længere distancer. Jeg har tidligere været plaget af skader og havde brug for hjælp til en træning der var sund for min krop. Samtidig skulle der være fokus på, at jeg kan nå mit mål, 50 miles til Salomon Hammer Trail 2020, der også DM løb.

M2Sportslab træningsplan betyder at jeg aldrig er i tvivl om, at hver træning tæller og der er fokus på progression. Planen er tilpasset min hverdag, er fleksibel og vigtigst min krop kan følge med. M2Sportslab er altid lydhør og ændrer planen, hvis det har været mit behov for at opretholde motivation og løbeglæde. M2Sportslab har fokus på helheden og jeg får mere end kun et løbeprogram, også ex styrkeprogram, vejledning om kost og energiindtag

Jeg har 100 % tillid til at M2Sportslab, med deres videnskabelig tilgang passer på mig og giver mig en reel mulighed for at nå mit mål og mere til.

0EB5A25D-D585-4FDF-91CE-A1C013EAF7D7_1_2

Patrick Kirk

Motocross (Quad)

Efterhånden som mine mål og milepæle er vokset, og et spring fra gymnasiet til universitetet, har træningen krævet mere fokus i en mere presset tidsplan. Jeg valgte derfor primo 2019 at tage kontakt til M2Stortslab, da en mere struktureret og personlig træningsplan var nødvendig, for at kunne skabe balance mellem sport, uddannelse, familie m.m.

Jeg og min omgangskreds kan se en stor positiv udvikling, ikke alene på den fysiske form, men også i forhold til spisevaner og timing. Coach 1 og 2, i form af Morten og Marie, er altid åbne overfor spørgsmål og vejledning i alle afkroge. Det findes her ingen dumme spørgsmål, som for mig i starten var vigtigt.

M2sportslab er meget fleksible i forhold til træningsmuligheder og præferencer. Hvis man ikke er hjemme i de vante omgivelser, eller måske er nysgerrig på et nyt redskab/maskine, så står der altid et træningspas/-program klar om morgen.

Træning i samarbejde med M2sportslab er en fælles rejse mod de mål man har sat sig, hvor man i fællesskab finder en løsning der giver en fysisk og mental overhånd i det ønskede omfang.

IMG_8948_edited.jpg

Marie Raun Knudsen

Løber

Jeg er 39 år – og ja lige midt i panik-alderen.

Jeg har altid gået til gymnastik (og gør det stadig), og med astma som min følgesvend har løb altid virket som en urealistisk sport for mig. Men efter et par graviditeter var den trætte krop klar til mange ture i løbeskoene for at genvinde styrke og igen kunne passe mit tøj. Derfor begyndte jeg at løbe i 2011. Hurtigt blev jeg ret glad for det, og det blev mit frikvarter fra det hele.

Med et ønske om bedre struktur på min træning og et mål om en PR på halvmarathon startede min løbetræning hos M2Sportslab i sommeren 2019. Jeg er stor fan af tal, fakta og struktur, så derfor var det oplagt at samarbejde med Marie & Morten. De har styr på udgangspunkt, træningszoner, og hvad der skal til for at nå målet. Med andre ord – jeg skal blot forholde mig til at gennemføre træningsprogrammet. Marie er altid klar med motivation og rådgivning, når jeg ikke selv tror på egne evner. Og der bliver også tilpasset, når min aldrende krop er træt.

I 2019 har jeg allerede sat PR på halvmarathon med godt 2 minutter, så målet for 2020 er blevet endnu mere ambitiøst. Til Berlin halvmarathon skal den have alt, hvad de små ponyben kan svinge mig rundt på, og drømmetiden hedder 1.26. Marie & Morten tror, det er muligt – og så gør jeg også.

Så fra nu af og til april er fokus på styrketræning, energioptag og en masse gode træningspas i løbeskoene – og med Marie som den gode fe, den hårde overdommer eller den lyttende ven (ja kært barn har mange navne) bliver det en fest.

82012751_2529142837362072_34451253512508

Carsten Raun Knudsen

Løber og Triatlet

Jeg er 45 år og har i mine unge år spillet fodbold. Derefter stod den på golf, inden jeg fandt interesse for triatlon.

I 2013 begyndte jeg at svømme med OTK, og der fik jeg sammen med nogle klubkammerater den skøre ide, at vi skulle gennemføre en Ironman. Siden har jeg gennemført 5 hele og 2 halve ironman, hvor jeg har trænet efter lyst og kun lidt struktur. 

Jeg startede ved M2Sportslab i sommeren 2019, hvor jeg sammen med Morten & Marie fik lavet svømme-, cykel- og løbetest. De kunne hurtigt se, at der var meget, de kunne hjælpe mig med – særligt med hensyn til træningszoner og -planlægning, så der ikke skulle bruges flere timer, men at tiden blev mere effektiv.

Man bliver aldrig for gammel til at sætte PR – det er bare med at få de rigtige folk til at hjælpe sig. For mig var det M2Sportslab, som gjorde det muligt. Allerede i 2019 satte jeg PR på ½ ironman og halvmarathon. 

Nu er målet for 2020 at gennemføre Big Four (Copenhagen Marathon, 70.3 Elsinore Ironman, CPH Half & Copenhagen Ironman) og gerne med PR på alle fire. Men det kan kun blive til virkelighed med super opbakning hjemmefra og et effektivt træningsprogram – og det er jeg sikker på, at Morten nok skal hjælpe mig med.

Simon Høgholm - Løber.jpg

Simon Høgholm

Løber

Målet med min træning og min tilknytning af M2 Sportslab var at blive klogere på mig selv som løber og samtidig finde ud af, hvor meget min krop kan yde under de bedst mulige forhold.

 

De forhold og den fokus fandt jeg hos M2 Sportslab. De strukturede min træning, lavede tætte opfølgninger på mine træningspas, og så fik jeg klare pejlemærker omkring min udvikling ved test og derefter justering af træningsprogram udfra resultaterne. Alt dette gav mig overblik og indblik i min træning, hvilket sammen med den dybe professionalisme Morten og Marie yder var med til, at jeg kunne gennemføre min målsætning om at komme under 3 timer på et marathon. Tiden blev nøjagtig 2:50:19, hvilket blev en forbedring af PR på hele 31 min.!

Hos Marie og Morten finder du altid et behageligt og venligt samt enormt professionelt miljø, hvor din udvikling er i fokus.

59_m-100846011-FT-2478_031500-21501426.j

Ole Karstoft

Triatlet

Jeg startede hos M2 efter Challenge Herning i 2018 og målet var at lave PR i Cascais i Portugal 12 uger senere på samme distance (½ ironman distancen). Dette lykkedes med en forbedring på 26 min. og 53 sek. et helt fantastisk resultat. 

 

At få M2 til at strukturere min træningen har været kanon. Dels har de lyttet til mine behov, da jeg arbejder som konsulent, og med en travl karriere også rejser en del rundt. 

 

M2 fik sammensat et virkeligt godt program, hvor jeg har fået meget mere kvalitet ind i de enkelte træninger. 

Samtidig har test og M2’s erfaring gjort, at de kunne udpege og bekræfte nogle af de svagheder eller udfordringer jeg har haft. Jeg har derfor haft markant fremgang i alle tre discipliner, men jeg vil især fremhæve at det er lykkedes for M2 at få mig til at kunne lide at løbe. Noget jeg har haft svært ved de sidste 5-10 år hvor løb for mig har været en udfordring og et irritationsmoment. Jeg er faktisk begyndt at nyde at løbe og jeg løber nu tider, som jeg bestemt ikke regnede med at kunne da jeg gik i gang.

71304084_409830909732620_698013883179414

Marc Støchkel

Triatlet

I 2019 løb jeg Barcelona Marathon, kørte Ironman 70.3, Marbella og Kronborg med kval til VM i Nice. Derudover kørte jeg VM i Nice (ikke min bedste dag) og 70.3 Turkey med en sub 4 (3:57), løb HCA halv som pacer. Derudover kørte jeg AlssundMand kort distance som jeg vandt, samt DM aquabike som jeg også vandt.

I 2020 er planen at køre Ironman 70.3 Barcelona, Kronborg, VM New Zeeland og Turkey, samt løbe Berlin halv.

Morten og Marie er som mennesker nærværende og jordnære. Som træningsfysiologer og trænere er de dygtige, dedikerede og engagerede. Deres kundskaber rækker langt udover normalen, og jeg kunne ikke ønske mig et bedre sted at være som atlet. De er der altid, uanset hvad problemet er, og deres svarrate er ualmindelig høj. Jeg er sikker på, at M2 Sportslab er de rette til at fremme mine mål og drømme, og glæder mig derfor til fremtiden under deres vinger.

81771439_455999175026974_303612715193493

Anne Teilmann

Triatlet

Jeg er 20 år gammel og har trænet Triathlon on/off siden 2014 hvor jeg for første gang stødte på Morten fra M2 sportslab :-) han hjalp mig på efterskolen med at smide 12 kg og gennemføre min første 4-18-4 tri i Odense. 

Da jeg stoppede på efterskolen, vedligeholdte jeg træningen lokalt, indtil M2sportslab startede op, og siden da har jeg været atlet her. I 2018 hjalp de mig til en EM titel i duathlon, debut på 1/2 ironman og pr på halvmarathon. Jeg havde dog en pause i et lille år da jeg skulle gennemføre værnepligt i livgarden.

Nu er jeg i fuld gang igen, og træner mod VM i powerman, Berlin half og garmin Challenge Herning! 

Jeg er super glad for at være ved Morten og Marie, da de er utrolig dedikeret og meget personlige omkring træningsplanlægningen. Jeg har tæt kontakt til dem og de formår at motivere mig til at komme op klokken møj om morgenen (og det er det altså kl før-9 når man arbejder i restaurantionsbranchen🤣) for at træne. Det fedeste er dog, at min træning er præcist tilrettelagt MIG og MINE data, så jeg er helt sikker på al træning giver pote, hvilket jeg også tydeligt kan mærke, sammenlignet med da jeg trænede tilfældigt som det passede mig. 

 

Jeg må indrømme, at Morten har været et stort forbillede for mig, siden jeg mødte ham på efterskolen som min idrætslærer, hvor han dedikeret introduceret mig til verdens fedeste sportsgren og ændrede min hverdag til noget meget sjovere! Derfor vil jeg nødig skuffe ham og hans rareste partner, Marie, som jeg også er helt vildt glad for at have lært at kende. Et perfekt makkerpar som bare kan det med at gøre motionister til knald dygtige atleter! Varmeste anbefalinger herfra (selvom jeg nogle gange tror de forsøger at tage livet af mig🤣)