Vores træningsplanlægning tager altid udgangspunkt i dig. Din træning er individuelt tilpasset til dit nuværende niveau, dine mål og ambitioner, samt din hverdag.

Hos os vil du få sammensat en effektiv træning.

Du vil få træning der indeholder flere forskellige træningskategorier, watt belastninger, teknik og kadence for at aktivere alle kroppens forskellige energisystemer og egenskaber. vi laver træning som stimulere din vækst frem mod dine mål.

Vores træning tager udgangspunkt i watt. Dvs. at du skal have en wattmåler monteret. Samt det er en stor fordel hvis du også har en krankbaseret hometrainer.

Hvordan starter du:

Vi starter med en opstartssamtale som du har booket. Her tager vi sammen en snak om dine mål, både kortsigtede og langsigtede, samt hvordan træningen passes ind i din hverdag. 

Herefter skal du booke din første test, nogen tager den sammen med opstarts samtalen. Det aftaler vi individuelt. Men ring lige og aftal det med os hvis du ønsker test og samtale lagt sammen.

Vi giver dig en intro til TrainingPeaks. 

Og så er vi klar til at gå igang!

Du vil få en gradvis opbygning af træningsmængde og intensitet, Det tager tid, før kroppen vænner sig til nye træningsforhold. 

Læs hvad andre siger om vores træning under ATLETER.

Bike Race