71231465_406554460060717_582528680810722

Løbebånd

Rodby RL 2000 E med motor fra RL 2500E er et verdensklasse løbebånd, der er udviklet til brug inden for professionel sport og medicin.

Med en høj præcision inden for både hastighed og elevation er det løbebåndet man vælger som professionelt testcenter, da det højner reproducerbarheden og nøjagtigheden i vores test.

Hastigheden er garanteret præcis op til 25 km/t med en hældning på op til 25%.

Båndet er bredere og længere end alm. Fitnesscenter bånd.

Cykelergometer

Cyclus 2 er udviklet af atleter, professionelle trænere og læger til professionelt brug inden for test og træning. Det giver præcise testresultater med brug af egen cykel. Man får med test på egen cykel direkte overfør bare resultater, som man kan tage med i sin daglige træning.​

Iltoptagelsessystem

Innocore O2 CPX er et analysesystem til brug ved professionelle fysiologiske test. ​

Det er testet outstanding validt og reliabelt til brug inden for sportsfysiologiske test, hvor det er valideret op imod to golden standard systemer: AMIS 2001 som er et golden standard online system og Douglas Sæk metoden,

Laktat måler

Lactate Scout er en af de bedste laktat målere der er på markedet af håndholdte enheder. Det er hurtigt og præcist i sine målinger. Det bliver brugt i de fleste sports laboratorier over hele verden.  

Vægt

Tanita MC-780 Avanceret kropsanalyse. Multi-frekvens segmental kropssammensætning analyse, hvilket giver meget præcise kropsmålinger.