Uanset om du vil du løbe 5 km eller Maraton. Om dit mål er at blive hurtigere eller mere udholden, kan vi sikre dig kvalitet i din løbetræning. Hos os vil du som løber komme til at træne klogt.

Vores træningsplanlægning tager altid udgangspunkt i dig. Din træning er individuelt tilpasset til dig og dit nuværende niveau, dine mål og ambitioner, samt din hverdag.

Hos os vil du få sammensat en effektiv træning, der indeholder flere forskellige træningskategorier, teknik og tempi for at aktivere alle kroppens forskellige energisystemer og egenskaber.

Du vil komme til at træne målrettet og specifikt.

 

Hvordan starter du:

Vi starter med en opstartssamtale som du har booket. Her tager vi sammen en snak om du dine mål, både kortsigtede og langsigtede, samt hvordan træningen passes ind i din hverdag. 

Herefter booker du din første test, Nogen ønsker at tage den sammen med opstartssamtalen. Her er det en god ide lige at have ringet og snakket med os først.

Vi giver dig en intro til TrainingPeaks. 

Og så er vi klar til at gå igang!

Du vil få en gradvis opbygning af træningsmængde og intensitet, Det tager tid, før kroppen vænner sig til nye træningsforhold.

Læs hvad andre siger om vores træning under ATLETER.

M2Sportslab - Highres-15.jpg