download.jpeg

​M2 Sportslab er startet på en passion for træningsfysiologi og test. Vi tilbyder test på niveau med Team Danmark, samt træningsplanlægning med et solidt fundament i viden, ekspertise og faglighed. Vi tilbyder atleten der kommer hos os, et produkt hvor man kan være sikker på at dem der står bag har uddannelsen og viden i orden, til at kunne udføre test, træningsplanlægge og analysere data fra både test og træning.

Når vi hos M2 Sportslab laver en test eller træningsplanlægger er det med fokus på validitet, grundighed, optimering og derigennem udvikling.

Med træningsplanlægning fokusere vi på den enkelte og alt tilpasses individuelt efter mål og sæsonplan. Al træning udarbejdes med udgangspunkt evidensbaseret viden, erfaring, data fra test, samt en daglig sparring med den atlet vi har i træning. Dermed kan vi være sikre på at atleten hele tiden udvikler sig og træningen optimeres.

Alle skal føle sig velkomne hos og bliver taget seriøst. Lige fra motionisten der har et ønske om at kunne gennemføre sig første halv Marathon, til elite atleten der ønsker hjælp til at rykke på marginalerne.

Vi kan med vores erfaring og videnskabelige tilgang til testning lave ekstremt præcise målinger, som den enkelte atlet kan bruge fremadrettet i træningen og som bruges til at lave individuelt tilpasset træningszoner og målrettet træningsprogrammer. Dette giver unikke muligheder for både motions- og elite atleten.

Vi brænder for at hjælpe atleten med at udvikle sig fysisk, ud fra de krav som den specifikke sport kræver.