MARIE TSCHERNING RASMUSSEN

 • Uddannet træningsfysiolog

 • Cand. Scient. I idræt og sundhed. 2016

 • BSc. Bachelor I Idræt og Sundhed. 2013

 • Uddannet fra SDU med speciale i iltoptagelsestest og træningsfysiologi.

 • Har på SDU arbejdet med validering af iltoptagelsesudstyr til brug til testning af eliteatleter. 

 • Har herunder testet eliteroere.

 • Testet løbere ift. iltoptagelse på SDU.

 • Passioneret motionsløber​

Marie@m2sportslab.dk

(+45) 22415795

MORTEN FRYDKJÆR

 • Uddannet træningsfysiolog

 • Cand. Scient. I idræt og sundhed 2017

 • Uddannet på SDU med speciale i iltoptagelsestest og træningsfysiologi

 • Arbejdet på SDU med iltoptagelsestest af eliteroere. Herunder udvikling af testværktøj til træningsoptimering

 • Tidligere ungdoms elite cykelrytter

 • Løbet utallige løb på sub elite niveau

Morten@m2sportslab.dk

(+45) 31693735

M2 SPORTSLAB

Test, Træningsplanlægning og Rådgivning

M2 Sportslab er beliggende i Odense og er startet af Morten Frydkjær og Marie Tscherning Rasmussen.

Morten er Cand. scient i både Biokemi samt Sports Science med speciale inden for træningsfysiologi og iltoptagelsestest. Han er tidligere ungdoms elite cykelrytter og løber på sub elite niveau. Han er en dedikeret atlet inden for løb og cykling og når han træner er det aldrig uden et mål for øjet.

Marie er Cand. scient sports Science med speciale inden for træningsfysiologi og iltoptagelsestest. Hun er passioneret motionsløber med flere maratons i bagagen. Derudover går hun op i sundhed og kost og ved hvad der skal til for at kroppen kan præstere på højt niveau.

M2 Sportslab er startet på en passion for træningsfysiologi og test. Vi tilbyder test på niveau med Team Danmark, samt træningsplanlægning med et solidt fundament i viden, ekspertise og faglighed. Vi tilbyder atleten der kommer hos os, et produkt hvor man kan være sikker på at dem der står bag har uddannelsen og viden i orden, til at kunne udføre test, træningsplanlægge og analysere data fra både test og træning.

Når vi hos M2 Sportslab laver en test eller træningsplanlægger er det med fokus på validitet, grundighed, optimering og derigennem udvikling.

Med træningsplanlægning fokusere vi på den enkelte og alt tilpasses individuelt efter mål og sæsonplan. Al træning udarbejdes med udgangspunkt evidensbaseret viden, erfaring, data fra test, samt en daglig sparring med den atlet vi har i træning. Dermed kan vi være sikre på at atleten hele tiden udvikler sig og træningen optimeres.

Alle skal føle sig velkomne hos og bliver taget seriøst. Lige fra motionisten der har et ønske om at kunne gennemføre sig første halv Marathon, til elite atleten der ønsker hjælp til at rykke på marginalerne.

Vi kan med vores erfaring og videnskabelige tilgang til testning lave ekstremt præcise målinger, som den enkelte atlet kan bruge fremadrettet i træningen og som bruges til at lave individuelt tilpasset træningszoner og målrettet træningsprogrammer. Dette giver unikke muligheder for både motions- og elite atleten.

Vi brænder for at hjælpe atleten med at udvikle sig fysisk, ud fra de krav som den specifikke sport kræver.

UDSTYR

Vi har selekteret vores udstyr ud fra kvalitet og målenøjagtighed. Da vi ønsker at tilbyde det bedste og vi vægter kvalitet højt. Alt vores udstyr er af samme standard som det der bruges i test laboratoriet på SDU.

Løbebånd

Rodby RL 2000 E med motor fra RL 2500E er et verdensklasse løbebånd, der er udviklet til brug inden for professionel sport og medicin.

Med en høj præcision inden for både hastighed og elevation er det løbebåndet man vælger som professionelt testcenter, da det højner reproducerbarheden og nøjagtigheden i vores test.

Hastigheden er garanteret præcis op til 25 km/t med en hældning på op til 25%.

Båndet er 60 cm bredt og 2 m langt, hvilket giver en noget større løbeflade for atleten end ved alm. Fitnesscenter bånd.

Cykelergometer

Cyclus 2 er udviklet af atleter, professionelle trænere og læger til professionelt brug inden for test og træning. Det giver præcise testresultater med brug af egen cykel. Man får med test på egen cykel direkte overfør bare resultater, som man kan tage med i sin daglige træning.

Systemet er udviklet så man har følelsen af at man er ude på landevejen, selvom man sidder i testcentret

Iltoptagelsessystem

Innocore O2 CPX er et kardiopulmunalt gas udvekslings analysesystem til brug ved professionelle fysiologiske arbejdstest. Det gør brug af blandingsteknikken mixing chamber til at bestemme gaskoncentrationerne i udåndingsluften og flow bestemmes via. Indåndingsluften.

Det er testet outstanding validt og reliabelt til brug inden for sportsfysiologiske test, hvor det er valideret op imod to golden standard systemer: AMIS 2001 som er et golden standard online system og Douglas Sæk metoden, som til dato stadig er den mest præcise metode du kan gøre brug af.

Laktat måler

Lactate Scout er en af de bedste laktat målere der er på markedet af håndholdte enheder. Det er hurtigt og præcist i sine målinger. Det bliver brugt i de fleste sports laboratorier over hele verden og er designet til at tage med ud i feltet hvor det stadig laver præcise målinger. Det kan klare temperatur udsving fra 5-45 grader og op til 85% luftfugtighed.

Vægt

Tanita MC-780 Avanceret kropsanalyse. Denne Tanita vægt giver en meget avanceret multi-frekvens segmental kropssammensætning analyse idet den anvender 3 frekvenser, hvilket giver meget præcise krops- og segmentariske målinger.

M2 Sportslab I/S
Faaborgvej 12

5250 Odense SV

V/Multiatleten
Cvr. 38 52 16 24

 

Marie Tscherning Rasmussen
marie@m2sportslab.dk
tlf: 22415795

Morten Frydkjær
morten@m2sportslab.dk
tlf: 31693735