Premium

Når du vælger vores Premium pakke, så vælger du at få lavet det som hedder data dreven træningsplanlægning. Udgangspunktet er at ingen personlig træning, kan være bedre end den testning som ligger til grund for denne.

 

Vi levere præcise testresultater og dermed også præcis personlig træning. Det sikre dig som atlet det bedst mulige resultat fra de træningstimer du lægger i din sport, og dermed også den hurtigste vej til at flytte dig fra et niveau til det næste. Vores laboratorie test (iltoptagelse og laktat) er en del af pakken.

 

Vi skaber gennem vores tilgang til træningen og den tætte kontakt til dig resultater på en sikker og effektiv måde.

 

God træningsplanlægning er med til at give dig succes inden for din sportsgren. 

Basic+

Med vores Basic+ pakke får du lagt en plan der sikre dig udvikling.

Rigtig mange glemmer helt det element der hedder at have en træningsplan og det er en stor fejl da det oftest gælder om at have en langsigtet plan og ikke kun nogle uger frem.

Basic+ pakken er til dig der ønsker en god træningsplan men ikke den  tætte coach kontakt og løbende laboratorietest som i Premium pakken.

Her får du feedback på din træning hver 14 dag og vi tester dig indirekte med test du selv udføre derhjemme i din daglige træning. Du kan vælge at tilkøbe opstarts og opfølgende laboratorie test med 25% rabat.

Få et overblik over hvad de to pakker indeholder under priser.

 

Man snyder sig selv ved ikke at have en god træningsplan. Uden planlægningen kan det blive svært at opnå progression. Progression er det vigtigste element i at opnå fremgang og succes som det i sidste ende handler om.

Læs hvad andre siger om vores træning under ATLETER.

M2 Sportslab I/S
Hans Egedes Vej

 5210 Odense NV
Cvr. 38 52 16 24

 

Marie Tscherning Rasmussen
marie@m2sportslab.dk
tlf: 22415795

Morten Frydkjær
morten@m2sportslab.dk
tlf: 31693735