Uanset hvilken triatlon eller duathlon distance du vælger, kræver det både en masse tid og en hel del træning. Det er derfor essentielt at få struktureret din træning ned til mindste detalje. 

Vores træningsplanlægning tager altid udgangspunkt i dig. Din træning er individuelt tilpasset til dig og dit nuværende niveau, dine mål og ambitioner, samt din hverdag.

Hos os vil du få sammensat en effektiv træning.

Du vil få træning der indeholder flere forskellige træningskategorier, watt belastninger, svømmetempo, teknik og tempi for at aktivere alle kroppens forskellige energisystemer og egenskaber.

Cykeltræningen tager udgangspunkt i watt, Derfor skal du have en wattmåler. Derudover er det en fordel hvis du også har en krankbaseret hometrainer.

Hvordan starter du:

Vi starter med en opstartssamtale som du har booket. Her tager vi sammen en snak om dine mål, både kortsigtede og langsigtede, samt hvordan træningen passes ind i din hverdag. 

Herefter skal du booke din første test, nogen tager den sammen med opstartssamtalen. Det aftaler vi individuelt. Men ring lige til os hvis du ønsker de to lagt sammen.

Vi får sat dig ind i brugen af TrainingPeaks.

Og så er vi klar til at gå igang!

Du vil få en gradvis opbygning af træningsmængde og intensitet, Det tager tid, før kroppen vænner sig til nye træningsforhold. 

Læs hvad andre siger om vores træning under ATLETER.